Detta är en riktig delikatess. Du river generöst med parmesan på toppen. Väljer tomater med mycket smak och lite vit tryffelolja i omelettsmeten. Smakar förträffligt.
Detta behöver du till fyra:
8 ägg
2 dl vispgrädde
8 tomater med mycket smak
1 tesked vit tryffelolja
1 tesked salt
1/2 tesked svartpeppar
parmesan att riva över
Pesto att klicka på
Olivolja att steka i
Så här gör du:
Vispa samman ägg, grädde, tryffelolja, salt och peppar
Värm upp stekpannan på medel-låg värme och häll i lite olivolja. Låt den bli varm, men inte het. Häll i äggblandningen. Vänta och låt den stillna så att det bara är krämigt längst upp. Lägg på de skivade tomaterna. Riv över generöst med Parmesan. Klicka på lite pesto.

Tomatomelett med pesto
Publicerad av Torbjörn Berner På I Sallad m.m.,Vegetariskt | Inga kommentarer