Gratinerad pepparrotstorsk
Ett fint litet recept, som blir riktigt gott och som du lagar med minimal ansträngning.
Detta behöver du till fyra:
4 portionsbitar torskfilé utan skinn och ben
1 1/2 dl majonnäs
1 msk pressad citron
2 msk riven pepparrot
2 msk riven parmesan
1 msk finhackad persilja
Salt och peppar
till såsen
2 dl creme fraiche
2 msk riven pepparrot
1 msk pressad citron
salt och peppar
Så här gör du:
Sätt ugnen på 200 grader
Salta och peppra torsken runt om
Blanda samman majonnäs med citron, pepparrot, parmesan, persilja och salt och peppar.
Bred på blandningen på torsken och placera den i ugnen på ett ugnsfast fat i 15 minuter.
Blanda samman Creme fraiche med citron och pepparrot. Salta och peppra lite.
Servera torsken med en sallad eller lite gröna bönor med creme fraichen vid sidan..