Du kan söka på alla våra recept genom att välja kategori, men du kan också söka i sökfältet efter en ingrediens som intresserar dig eller en maträtt. Till alla recept finns det vintips. Vill du läsa mer om vinet så klickar du bara på vinflaskan i högerkolumnen till receptet.


En rätt som innehåller allt både kalorimässigt och smakmässigt. Dessutom lagar den sig själv.Detta behöver du till fyra:8 normalstora lammkotletter4
Lättlagat och värmande. Fungerar strålande med lite nykokt ris och kanske lite grön sallad.Detta behöver du till fyra:Fyra portionsbitar vit
En delikat liten canapé. som vi serverar på färsk baguette, men som lika bra kan serveras på pumpernickel eller kavring.
En lyxigare variant av vad många kan minnas från gamla tiders kinesrestauranger. Lättlagat, nyttigt och med många goda smaker.Detta behöver
Ett strålande tillbehör till allt kött du grillar. Superenkelt om du bara ger det den tid det behöver.Detta behöver du
Enkel betyder helt enkelt att det är mycket lättlagat. Du får trots det en massa goda smaker.Detta behöver du till
En gryträtt med många italienska smaker och en härlig krämig sås. Enkel att göra när du har ingredienserna hemma.Detta behöver
Enkel, god och snabblagad traditionell mat. Servera med en god sallad.Detta behöver du till fyra:4 portionsbitar laxfilé1 msk grovhackad svartpeppar1
En maträtt som lagar sig själv. Du blandar samman ett smaksatt smör som du brer på fisken som sedan lagar
Verkligen gott och lättlagat. Perfekt förrätt till en lyxig måltid.Detta behöver du till fyra:12 stora pilgrimsmusslor100 g smör2 msk neutral
En klassisk, nästan bortglömd lyxrätt, som historiskt varit söndagens festmåltid.Detta behöver du till fyra:1 stor kyckling1 stor mogen citron1 citron
Klassisk husmanskost, som du kokar ihop på en halv timma och inte kan misslyckas med. Fungerar fint som en förrätt
Det är en kombination av köttfärssås och risotto som blir en väldigt spännande maträtt som innehåller allt du behöver. Dessutom
En suverän förrätt som lika lätt blir en perfekt lunch med lite större portioner. Lätt att göra om man vet
En kroatisk nationalrätt som kan göras på lamm eller andra lokala proteiner. Tillagad på ett speciellt sätt, som är okomplicerat