Ett förnämligt tillbehör till grillat kött, panerad fisk, skivad rostbiff och en kryddig korv. Fungerar också utmärkt som dipsås till eftermiddagsvinet. Receptet är en både smakrik och vuxen kombination:
Detta behöver du till fyra:
1 1/2 dl nyriven pepparrot
2 1/2 dl creme fraiche
1 matsked koncentrerad lökfond eller kycklingfond
6 cl rökig whisky
1/2 tesked svartpeppar
Så här gör du:
Det kan inte bli enklare. Vispa bara samman ingredienserna och låt stå svalt en timma och rör sedan om igen.

Vinklubben Tre Kronor
Vinklubben Tre Kronor arrangerar vinprovningar i flera av Sveriges största städer. De har temat mat och vin med inspiration om vinets historia och hur du bäst använder viner du uppskattar . Det behövs inga förkunskaper och vinprovningarna är lättsamma och avslappnade.
Nyhetsbrevet
Kontakta Oss
Berners Mat och Vinklubb AB
admin@trekronorvin.se