Fyllda ägg med räkor
Ett väldigt trevligt tilltugg till ett glas mousserande vin eller ett vackert inslag på din buffé.
Detta behöver du till fyra:
8 ägg, hårdkokta och skalade
1 tesked fiskfond
16 stora räkor, skalade
1 dl majonnäs
1 matsked persilja, finhackad
1 matsked dijon senap
1 tesked vitvinsvinäger
1 tesked torr dragon, krossad.
1 tesked salt
1/2 tesked svartpeppar
1 tesked Worcestershire sås
1 kryddmått curry
3 droppar Tabasco
dillkvistar som dekor
Så här gör du:
Halvera äggen på längden med vass kniv. Ta ut alla ggulor ur skalen utan att skada äggvitan.
Blanda äggulorna med alla ingredienser utom räkorna i en matberedare till en jämn creme.
Fyll äggen generöst med blandningen och placera en räka på toppen. Stick en dillkvist i röran som dekor.