Kokosgratinerad kyckling
Lika lätt som gott. Du kan servera med ris eller så gör du det som mindre smakbitar med en dippsås.
Detta behöver du till fyra:
4 kycklingbröst utan skinn och ben
2 ägg
1 matsked dijon senap
1 matsked pressad vitlök
1 tesked koncentrerad kycklingfond
1 tesked salt
1/2 tesked svartpeppar
1 dl ströbröd
2 dl riven kokos
Så här gör du:
Sätt ugnen på 225 grader
vispa samman äggen med senap, vitlök, fond, salt och peppar.
Blanda samman ströbröd och riven kokos.
Torka kycklingfiléerna torra med papper. Doppa kycklingfilén i äggblandningen och därefter i kokosblandningen. Upprepa detta en gång till och se till att kycklingen verkligen blir täckt. Gör detta för alla filéerna.
Gratinera på galler mitt i ugnen i 25 minuter. Servera med ris eller sallad.