En mycket trevlig förrätt, som kan fungera som en lätt lunch med en sallad.
Du kan också servera några potatischips vid sidan på tallriken.
Detta behöver du till fyra:
500 g laxfilé utan skinn och ben
3 msk olivolja
3 tsk sesamolja
1 tsk pirripirri
2 msk pressad citron
1 dl koriander, finhackad
2 tsk salt
1 tsk svartpeppar
Så här gör du:
Blanda samman olivolja, sesamolja, pirripirri, citron, salt och peppar.
Hacka laxen grovt och lägg i en skål. Häll över dressingen och blanda väl. Låt stå kallt minst en timma.
Innan du serverar vänder du ner koriandern i blandningen.
Dela upp i fyra lika delar. Forma små biffar på tallriken och servera med lite sallad och några potatischips.

Vinklubben Tre Kronor
Vinklubben Tre Kronor arrangerar vinprovningar i flera av Sveriges största städer. De har temat mat och vin med inspiration om vinets historia och hur du bäst använder viner du uppskattar . Det behövs inga förkunskaper och vinprovningarna är lättsamma och avslappnade.
Nyhetsbrevet
Kontakta Oss
Tre Kronor Vin AB
info@trekronorvin.se