Skriv ut recept Skriv ut recept

Detta är ett utmärkt inslag på din buffé eller som ett fint tilltugg till ett glas vin på eftermiddagen. Väldigt lätt att göra och mycket uppskattat.
Detta behöver du till fyra personer:
1 mjukt tunnbröd
6 skivor rostbiff (ska täcka tunnbrödet så det beror lite på storleken av skivorna)
20 färska spenatblad utan stjälkar
1 dl majonnäs
1 tesked dijonsenap
2 teskedar nyriven pepparrot (mer om du vill ha mycket ”sting”)
1/2 tesked salt
1 kryddmått svartpeppar
tandpetare till serveringen
så här gör du:
Blanda samman majonnäs, senap, pepparrot, salt och peppar.
Lägg ut tunnbrödet
Placera spenatbladen så att de täcker brödet. Placera rostbiffsskivorna ovanpå spenatbladen. Bred på majonnäsblandningen över rostbiffen.
Rumma ihop brödet tätt. Stoppa i tandpetare med ca 3 cm avstånd så att rullen håller samman. Skär med vass kniv mitt emellan tandpetarna så att du får portionsbitar med tandpetare i som fortfarande håller ihop. Servera.