Skriv ut recept Skriv ut recept

Tomatomelett med pesto

,

Detta är en riktig delikatess. Du river generöst med parmesan på toppen. Väljer tomater med mycket smak och lite vit tryffelolja i omelettsmeten. Smakar förträffligt.
Detta behöver du till fyra:
8 ägg
2 dl vispgrädde
8 tomater med mycket smak
1 tesked vit tryffelolja
1 tesked salt
1/2 tesked svartpeppar
parmesan att riva över
Pesto att klicka på
Olivolja att steka i
Så här gör du:
Vispa samman ägg, grädde, tryffelolja, salt och peppar
Värm upp stekpannan på medel-låg värme och häll i lite olivolja. Låt den bli varm, men inte het. Häll i äggblandningen. Vänta och låt den stillna så att det bara är krämigt längst upp. Lägg på de skivade tomaterna. Riv över generöst med Parmesan. Klicka på lite pesto.