En trevlig variant på torsken där senapen ger syra och djup och osten mjukhet. Inget kan vara enklare att laga till.
Det här behöver du till fyra:
4 portionsbitar torskfilé utan skinn och ben
4 msk dijonsenap
1 msk torr dragon
3 dl riven mozzarella
salt och peppar efter smak
Så här gör du:
Sätt ugnen på 175 grader
Torka torsken med hushållspapper.
Salta och peppra fisken runt om. Lägg filéerna på bakpapper på en plåt.
Bred på ett tunt lager senap. Strö över lite dragon. Toppa med riven mozzarella.
Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter eller till dess att osten fått färg.

Vinklubben Tre Kronor
Vinklubben Tre Kronor arrangerar vinprovningar i flera av Sveriges största städer. De har temat mat och vin med inspiration om vinets historia och hur du bäst använder viner du uppskattar . Det behövs inga förkunskaper och vinprovningarna är lättsamma och avslappnade.
Nyhetsbrevet
Kontakta Oss
Tre Kronor Vin AB
info@trekronorvin.se