Skriv ut recept Skriv ut recept

Vi har skapat en indisk inspirerad toast, som fungerar utmärkt som tilltugg till ett glas vin. Du kan skära brödet i mindre bitar eller trekanter så blir det mera som ett tilltugg. Du kan också servera det som alternativ till bröd till en soppa eller sallad.
Detta behöver du till fyra:
4 stora brödskivor, gärna vitt fullkornsbröd
2 ägg
1 tsk flytande honung
1 dl kokosmjölk
1 tsk currypulver
1 tsk pirripirri sås
smör att steka i
Så här gör du:
Knäck äggen och vispa ner honungen så att äggen vitnar.
Vispa ner curry och pirripirri.
Vispa sist ner kokosmjölken
Hetta upp smöret i en stekpanna.
Vänd brödskivorna i äggblandningen (låt dem inte bli för blöta för då går brödet sönder).
Stek brödet så att det får färg på båda sidorna.
Servera direkt när det är varmt. Skär i mindre trekanter om du föredrar det att servera.