Skriv ut recept Skriv ut recept

Praktiskt och gott och kan vara tilltugg, mellanmål, förrätt eller till och med huvudrätt. Mycket användbart och perfekt med rätt vin. Detta behöver du till fyra:
Till marinaden:
1 msk paprikapulver
1/2 tsk spiskummin
1/2 tsk kajennpeppar
1 tsk salt
1 tsk finhackad spansk peppar
1 msk pressad vitlök
2 msk finhackad färsk koriander
2 msk pressad lime
1 dl olivolja
800 g kycklingbröst
8 mjuka bröd till wrapen
150 g blandad grön sallad
Till kålfyllningen:
8 rädisor
1/2 grönt kålhuvud, finhackat
2 medelstora morötter, rivna
3 salladslökar, skura i tunna mynt
2 dl majonnäs
2 msk riven pepparrot
1 tsk salt.
Så här gör du:
Blanda samman ingredienserna till marinaden. Vänd kycklingen i marinaden och lägg i en skål och låt ligga kallt i minst en timma.
Blanda ihop kålblandningen och låt den också stå en timma i kylskåp.
Hetta upp en stekpanna och stek kycklingen i marinaden 6 minuter på varje sida under lock.
Låt kycklingen vila i fem minuter
Dela kycklingen på längden i två bitar.
Placera grön sallad, salladslök och kålsalladen på bröden. Placera ut kycklingen och rulla samman så att det blir helt tätt. Låt wrapsen ligga en halv timma i kylskåp innan du serverar. Behöver du sås så ta bara lite creme fraiche med pressad citron, rökt paprikapulver och salt.